Three Crosses Challenge

The Three Crosses Challenge is a fundraising effort by a team of church members raising money for the church building project. They are aiming to walk 50 miles in 24 hours! They have attracted a number of sponsors but there is still time for you to give, there are sponsorship forms at the back of the church or you can send cheques to church payable to ‘St Marks New Building Fund’.

The walkers are setting off from church on Saturday 15th March at 10.30 am. Below is a list of places they will be stopping. Why not meet them on the road to offer encouragement?

Location Bash this into your Sat Nav or Google Maps Arrive Break Depart
St Marks Newtown Start 10.30am
St Marks Haydock 53.467346, -2.690361 12.30pm 45mins 1.15pm
Sidings lane 53.512218, -2.812080 4.15pm 15mins 4.30pm
Ormskirk (Mcdonalds) 53.566069, -2.888164 6.30pm 45mins 7.15pm
St Marks Scarisbrick 53.613507, -2.940636 9.30pm 30mins 10.00pm
Five ways Lay-by after Vauxhall garage 53.573909, -2.888371 11.30pm 15mins 11.45pm
Burscough (Elaines Mums) 53.610013, -2.834423 1.15am 60mins 2.15am
Newburgh (The Old Stawberry Farm Lay-by) 53.587285, -2.790119 3.45am 15mins 4.00am
Ice-Cream Van Top of Parbold hill 53.590703, -2.743884 5.00am 30mins 5.30am
Standish crossroads (Spa Car Park) 53.586134, -2.664626 7.00am 15mins 7.15am
Cherry gardens 53.562225, -2.629968 8.30am 15mins 8.45am
St Marks Newtown 10.30am End

For a map version download this helpful PDF 3 crosses.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s